top of page
Foto van schrijveriBounceBack

Het ligt niet aan jou

De meeste mensen staan er niet bij stil dat als ze weinig energie hebben, stiekem verlangen naar een verandering in hun leven of een andere baan, de omgeving waarin zij werken vaak een grote rol speelt.


De omgeving is zowel de letterlijke omgeving waarin je werkt zoals iemand van de week zei ‘onder al die led lampen’ als ook de figuurlijke omgeving zoals de cultuur van het bedrijf, de sector, de type mensen en alle geschreven en ongeschreven regels.


Het lastige is dat je die omgeving niet tot maar heel beperkt kan veranderen. De sleutel is dus om te weten welke omgeving bij jou past en hiervoor te kiezen. Hoe kom je hierachter?


Maak een begin met de volgende vragen te beantwoorden:


👉 Wat geeft je energie (op je werk) en wat kost je energie?


👉 Durf je jezelf te zijn op je werk?


👉 Ervaar je voldoende steun in je omgeving?


👉 Is er een cultuur van oprechte complimenten, steun en elkaar iets gunnen?


Ook jij kan je vitaal en energiek voelen, ook in je werk. Je omgeving heeft grote impact hierop. Als je niet weet hoe je er achter komt wat voor jou de beste omgeving is stuur mij een berichtje.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontspanning

De zomervakantie, een tijd om even je voet van het gaspedaal af te halen, te ontspannen en je hoofd en lijf wat rust te gunnen. Vaak...

A spark of joy

Ik vind ‘joy’ een prachtig woord. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht krijg als ik het woord hoor. Het is net iets anders dan geluk....

Comments


bottom of page