top of page
Foto van schrijveriBounceBack

Het is nooit te laat

Hoe vaak ik niet heb gehoord dat iemand te oud, te veel verplichtingen heeft, te gehecht aan een bepaald levensstandaard, te onzeker of te ‘vul maar in’ is om je droombaan na te jagen waar je echt je talenten in kwijt kan of iets anders levensveranderend te doen.  


Nou, ik kan je vertellen dat als je blijft hangen in alles wat je denkt te verliezen dan gaat er niets veranderen. Ga eens bedenken wat je allemaal te winnen hebt door te doen wat je echt wil. Natuurlijk is het spannend en soms onzeker en angstig, maar wow wat heb je een hoop te winnen. 


Ik wil je best een handje helpen: 


👉 meer zelfvertrouwen, want wat geweldig dat je het lef hebt om je droom na te jagen. 

👉 het gevoel dat je de wereld aankan omdat je regie gepakt hebt, dus tegenslag in zijn algemeenheid wordt makkelijker om mee te dealen.

👉 meer levensvreugde mede door nieuwe ontmoetingen en uitdagingen waardoor je leven een verrassende wending kan nemen.

👉 meer energie omdat je je grootste talenten gaat inzetten, waardoor dingen meer ‘vanzelf gaan’.

👉 meer levensgeluk! 


De grootste uitdaging zit uiteindelijk niet in constateren wie je bent en wat je echt wil, maar in het daadwerkelijk actie ondernemen.  Je belemmerende overtuigingen benoemen, overwinnen en het geluk najagen. 

Ben jij ook iemand die graag iets wil veranderen in je leven, maar vastloopt in het daadwerkelijk actie ondernemen? Ik help je graag daarbij. Stuur mij een berichtje. 

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Rebel with a cause

Wil je veranderen wat niet werkt? Laat de rebel in jou zien.   “Ik voel dat ik vastzit binnen deze sector waar ik steeds tegen dezelfde...

Wil je wel, wil je niet?

Herken je het gevoel dat je niet zozeer met tegenzin naar je werk gaat, maar dat je weet dat je er klaar bent?    Je hebt mooie en minder...

Comments


bottom of page